HOME ACTUEEL RUIGAHUIZEN ADRESSEN FOTO'S DORPSBELANG CONTACT

Ruigahuizen, de groene parel in de Friese Meren

Plaatselijk belang Harich-Ruigahuizen plaatst op deze website informatie, nieuws, foto's van dorps activiteiten en verslagen voor bewoners en geïnteresseerden van het dorp Ruigahuizen.


Heeft u een vraag voor het plaatselijk belang, een goed idee voor Ruigahuizen of wilt u meer informatie over een project of activiteit, dan kunt u eenvoudig via deze site contact op nemen met een van de bestuursleden of de juiste contactpersoon voor een activiteit.

AGENDA

>> meer

Laatste nieuws

Ledenvergadering PB Ledenvergadering PB

De ledenvergadering van Plaatselijk belang van maandag 30 januari wordt verzet naar donderdag 16 februari om 20.00 uur in Ons Gebouw. Dit komt omdat Henk de Jong 30/1 een wedstrijd heeft met de Graafschap. Dit was nog niet bekend bij het maken van de afspraak.

>> Lees verder

Whatsapp buurtpreventieavond 20-9 20.00 uur in Ons Gebouw Whatsapp buurtpreventieavond 20-9 20.00 uur in Ons Gebouw

Informatieavond WhatsApp-groepen t.b.v. buurtpreventie De afgelopen tijd zagen we om ons heen veel WhatsApp-groepen opstarten in de buurt. De media hebben recent veel aandacht besteed aan WhatsApp als preventie-instrument. Plaatselijk Belang vindt het belangrijk dat als zo’n groep wordt gestart, dat zorgvuldig en doordacht gebeurt. Daarom organiseren we op dinsdag 20 september 20.00 uur in Ons Gebouw een informatieavond over dit onderwerp. Graag nodigen we u/jullie uit voor deze avond en natuurlijk om daarna mee te doen aan een WhatsApp-groep van je buurt. Daarmee kun je samen met jouw buurtgenoten een steentje bijdragen aan een veiliger leefklimaat in onze dorpen. Door het gebruik van een WhatsApp-groep wordt ons netwerk versterkt en zijn we in staat elkaar nog sneller te informeren. Onze wijkagent Dirk Hebing zal ons deze avond meer vertellen over dit onderwerp. We rekenen op jullie komst!

>> Lees verder

>> meer
2013 - Plaatselijk Belang Harich - Ruigahuizen - info@harich.nl - Makke troch Roeloffopma.nl